0

Prisluhnite naši zeliščni zgodbi, ki jo piše narava Jezerskega


Zgodbo Herbal adventures & Cveta gora pišemo Tanja, Jure in Živa. Po navdih se vedno vračamo k naravi, ki nam razkriva svoje zgodbe in nam daje odgovore na vsa naša vprašanja. Naša vizija je gostom ponuditi občutek domačnosti ter jim pokazati, koliko neprecenljivih danosti in naravnih zakladov ponuja naše čudovito Jezersko. Vsakomur namenimo toplo in prijazno besedo, prisluhnemo vsem željam in potrebam svojih gostov ter se po svojih najboljših močeh potrudimo, da gostje od nas odidejo zadovoljni ter se vedno radi vračajo.

Pri nas vas čaka raznovrstna ponudba nastanitev, razvajamo pa vas tudi z edinstvenimi ročno izdelanimi zeliščnimi eliksirji in drugimi domačimi izdelki.

 • Zadovoljstvo naših gostov
 • ”V kampu smo preživeli 4 dni. Kamp je urejen, čist in ravno prav velik. Osebje je zelo prijazno in vedno pripravljeno pomagati ali postreči s kakršnokoli informacijo. Z veseljem se bomo vrnili.”
  Zdenča, Češka

  ”Skupaj z 2,5-letno hčerko smo bivali v glamping hiši in bilo nam je zelo všeč. Osebje je zelo profesionalno – tako da res priporočam obisk.”
  Gabor, Madžarska

  ”Ena od zadnjih oaz miru. Čudovito okolje za tiste, ki obožujemo gore. Prijazno in pozitivno osebje, da so še deževni dnevi prijetni.”
  Milan, Slovenija

  ”Odlična lokacija in še boljše osebje! Ustvarijo res domače in prijetno vzdušje z veliko smeha.”
  Neža, Slovenija

Tanja, naša gonilna sila

Velika ljubiteljica narave in prava zeliščarska enciklopedija.
Ustvarjam edinstvene zeliščne eliksirje, kuham odlične domače marmelade in znam pripraviti najboljša naravna mila. Če me slučajno kdaj ne boste našli v našem kampu, stopite na bližnji travnik ali zavijte v gozd − tam nabiram zelišča, koreninice in plodove. Narava je moj dom, je kraj, kjer se resnično dobro počutim in kjer najdem svoj mir.

Svoje poslanstvo sem našla v zeliščih in pred mnogimi leti naredila prvi zeliščni liker. In po tistem me ni bilo več mogoče ustaviti. Zelišča so me poklicala in vesela sem, da sem se odzvala njihovemu povabilu in tako odkrila svoje življenjsko poslanstvo.

Naša vizija in vrednote

Cenimo pristne človeške odnose in iskrenost.
Vse, kar počnemo, počnemo z občutkom in globokim spoštovanjem do narave in čudovitega okolja Jezerskega. Cenimo pristne človeške odnose in iskrenost. Trudimo se, da bi se pri nas vsak gost počutil kot doma ter začutil, da je tu popolnoma varen in sprejet. Vsakomur namenimo čas in prisluhnemo njegovim željam in potrebam.

Majhnost je naša prednost: Z vsemi gosti poskušamo stkati pristne vezi ter zares poskrbeti, da bo njihovo bivanje pri nas izkušnja, ki se bo za vedno zapisala v njihova srca. Vse to prenašamo tudi v izdelavo svojih ročno izdelanih butičnih izdelkov (zeliščnih eliksirjev, marmelad, sirupov, mil …), v katere vedno vložimo veliko pozornosti in ljubezni.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE