0

Nastanitve

Kamping

Za domače in varno počutje
V kampu Herbal Adventures bomo poskrbeli, da se boste pri nas počutili domače in varno. Na voljo vam je zijn 20 parcel za šotore in 11 parcel za avtodome ali prikolice.

Dodatna ponudba: Ker želimo, da svoj dan začnete tako, kot je treba, vam ob doplačilu postrežemo tudi odličen zajtrk. Za več informacij vprašajte na recepciji.
PODROBNO

Glamping

Edinstvena izkušnja bivanja
Podarite si edinstveno izkušnjo bivanja v ljubkih lesenih hišicah. Naše glamping hišice so opremljene domačno, a udobno in so kot nalašč za to, da v njih preživite svoj idealni oddih. Okolica hišic je lepo urejena in polna zelenja. Pri nas boste našli svoj mir ter se sprostili in spočili. Ker je Jezersko prava oaza miru in neokrnjene narave, vam zagotavljamo, da boste domov odšli polni nove energije.
PODROBNO

Sobe

Trudimo se ustreči vsem vašim željam
Pri nas ste dobrodošli vsi! Z odprtimi rokami sprejmemo prav vsakogar in se vedno potrudimo ustreči vsem vašim željam. Na voljo sta vam družinski sobi in vsaka od njiju piše svojo zeliščno zgodbo.
PODROBNO

Pravila za goste

Naj bivanje pri nas ostane v lepem spominu.
V Herbal Adventures želimo zagotoviti čudovito in nepozabno izkušnjo, ne glede na to, ali se boste odločili za kampiranje, glamping ali bivanje v sobah. Da bi zagotovili udobje in brezskrbnost vsem gostom, vas prosimo, da se pred prihodom seznanite z našimi Pravili za goste. Ta pravila so namenjena zagotavljanju mirnega in spoštljivega bivanja za vse naše goste, hkrati pa vam omogočajo, da kar najbolje izkoristite svoje bivanje pri nas.
PREBERI

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE